Jouw eigen recreatie­woning

Op onze camping beloofde land

Al bijna 50 jaar komen er gasten uit het hele land naar Voorthuizen om de vrijheid te beleven. Ze vieren vakantie en delen hun geloof. Hele generaties groeiden hier op en vele vriendschappen, huwelijken en bijzondere ontmoetingen kwamen hier tot stand. Om dit ook voor komende generaties veilig te stellen, hebben we plannen gemaakt voor een volgende stap. Jij kunt hierin participeren.

We blazen het oudste gedeelte van het park nieuw leven in, herontwikkelen en realiseren veertig recreatiewoningen. Daardoor kunnen we straks voor iedereen een verblijf aanbieden dat past bij ieders wensen van comfort en ieders portemonnee. Zo kan je straks bij ons kamperen, verblijven in een glamping accommodatie, maar ook de luxe ervaren van een volwaardige recreatievilla.

Veluwe

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden om te participeren in de volgende stap van het Beloofde Land? Bel dan met onze verkoopadviseur, Petra Wennekes!

Petra Wennekes

Verkoopadviseur

De woningen

De veertig recreatiewoningen zullen samen een afzonderlijk parkje vormen dat onlosmakelijk verbonden is met het Beloofde Land. De woningen zijn degelijke stenen huizen, duurzaam gebouwd en energieneutraal. Ze hebben een strak, eigentijds ontwerp en gaan door het gebruik van natuurlijke materialen op in het karakter van de Veluwe. De situering van de woningen geeft je een gevoel van vrijheid. 

Artist impressie van recreatiewoning Steenpatrijs

Steenpatrijs

Alles aan deze woning ademt rust en ruimte. De grote raampartijen en het verhoogde dak boven de living versterken het gevoel van vrijheid. De Steenpatrijs heeft maar liefst vier slaapkamers en een woonoppervlakte van 85 m2. De riante veranda geeft nog extra leefruimte. Met de extra opties als een ligbad en airconditioning is één ding zeker: hier ga je maximaal genieten.

Dwergarend

Het kleinere zusje van de Steenpatrijs maakt optimaal gebruik van haar ruimte. Met een woonoppervlakte van 70 m2 biedt ze onderdak aan zes personen. Ook hier voegt de riante veranda extra leefruimte en comfort toe. Winter of zomer, hier kun je goed vertoeven!

Artist impressie van recreatiewoning Dwergarend

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en alles even rustig nalezen? Vraag dan hier onze brochure aan!

Het park

Als eigenaar (of huurder) van de nieuwe recreatiewoning hoef je natuurlijk niet alleen te vertoeven in de woning. Het Beloofde Land staat bekend om haar geweldige activiteitenprogramma in de schoolvakanties. Daarbuiten is natuurlijk ook genoeg te doen. Van waterspeeltuin tot voetbalveld: voor iedereen wat wils. 

Ook realiseren we de komende periode nieuwe faciliteiten. Zo komt er een gloednieuw zwembad, een nieuw centrumgebouw met onder andere horeca en een indoorspeeltuin. Exclusief voor jou is er ook het nieuwe wellnesscenter. Een sauna of jacuzzi helemaal voor jezelf: luxe en vrijheid waar je thuis maar niet aan toekomt!

sfeerbeelden
sfeerbeelden