Zoek je voor de zomer van 2023 een toffe betaalde bijbaan? Kom dan werken op camping Beloofde Land!

Heb jij een hart voor het evangelie en voor kinderwerk en ben je lekker sportief? Solliciteer naar een plek in ons ANIMATIETEAM. In de zomerperiode bestaat ons team elke week uit 4-6 personen tussen de 17-21 jaar. We gaan er vanuit dat je minimaal 3 aaneengesloten weken in de zomervakantie beschikbaar bent. Elke dag organiseer je samen de Kidsclub, Teenmates, een sport- en spelactiviteit, Camping Bingo in de middag en nog veel meer. De Slaaptrein met Jordy en Fleur mag uiteraard ook niet ontbreken!

Deel je graag je hart en je geloof met de jeugd tussen de 12-20 jaar? Maak je een te gek programma voor jongeren dat bol staat van plezier? Ben je in de zomer (een aantal weken) beschikbaar om als JEUGDLEIDER aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact. We zoeken jeugdleiders voor de maanden juli en augustus. In de zomerperiode bestaat ons team elke week uit ongeveer 3 personen van +/- 22 jaar en ouder.

Zet jij je in voor het kinder- of jeugdprogramma? Dan zorgen wij voor een slaapplek als je hier niet in de buurt woont. Het team eet (bijna) elke dag samen. Een toffe ervaring! In de meivakantie, het Hemelvaart- en Pinksterweekend en de Herfstvakantie hebben we ook een activiteitenprogramma. Ben je dan beschikbaar? Laat het weten! Stuur ons een berichtje op info@beloofdeland.nl.