We hebben een aantal openstaande vacatures voor de zomer van 2024:

Animatieteam/Kinderprogramma

Voor komende zomer zoeken wij per week (zaterdag t/m zaterdag) 3 tot 6 teamleden die samen het kinderprogramma op onze camping verzorgen. We gaan er vanuit dat je tussen 6 juli t/m 31 augustus voor tenminste 3 aaneengesloten weken beschikbaar bent. Heb jij een hart voor God en voor kinderen (4 t/m 12 jaar) en houd je er van om een te gekke kidsclub neer te zetten? Ben je actief, sportief, creatief en heb je bij voorkeur ervaring in het kinderwerk? Dan is dit wellicht iets voor jou. Over het algemeen bestaat ons team uit teamleden tussen 16 t/m 20 jaar. Wij zorgen voor een passende vergoeding en (indien gewenst) een slaapplek in een accommodatie op de camping.

Jeugdprogramma

Voor komende zomer zoeken wij per week (zaterdag t/m zaterdag) 2 á 3 teamleden die samen het jongerenwerk op onze camping willen vormgeven. We gaan er vanuit dat je tussen 6 juli t/m 31 augustus voor tenminste 3 aaneengesloten weken beschikbaar bent. Heb jij een hart voor God en voor tieners (12 t/m 18 jaar) en maak je makkelijk contact? Draai jij je hand niet om voor het organiseren van sportactiviteiten of een nachtspel en geniet jij van serieuze geloofsmomenten met tieners? Dan is dit wellicht iets voor jou. Wij zorgen voor een passende vergoeding en een slaapplek in een accommodatie op de camping. We geven het jeugdprogramma samen vorm, maar je kan er ook veel van je eigen creativiteit in kwijt.

Interesse? Mail of bel!

Heb je interesse? Mail je motivatie en/of je vragen naar Willeke via info@beloofdeland.nl of bel ons op 0342-472942. Op www.beloofdeland.nl leer je ons kennen en krijg je een indruk van de camping.