Kamperen, maar wel met lekker veel comfort. Dat kan in onze luxe chalets en zomerhuisjes!

Je eigen chalet of zomerhuisje… dát is vakantie!

Verspreid over het Beloofde Land vind je een aantal ingerichte vakantiechalets en zomerhuisjes. Heerlijke plekken voor iedereen die van comfort én het vrije campingleven houdt.

Chalets B162 t/m 164 Hazenpad | 6-persoons

Voorzien van centrale verwarming, koelkast, keuken met magnetron, badkamer met toilet, hoekbank en televisie. Buiten is een vlonderterras met tuintafel en zes stoelen. Slaapkamers: 1 x tweepersoons bed, 1 x stapelbed, 1 x twee losse bedden.

Foto’s: grijze voorzijde, blauwe luiken, bruine vlonder.

Chalet B160 Hazenpad | Geschikt voor mindervalide gast | 6 persoons

Idem als chalet 162 t/m 164, maar in dit chalet is een aantal kleine aanpassingen gedaan voor een gast die slecht ter been is. Je kunt denken aan een aantal onopvallende extra`s zoals een douche met zitje en een beugel naast het toilet. Let op: niet rolstoelgeschikt! 

Zomerhuisjes B116, B117 & B124 B125 | 4-6 persoons

Vanaf 2024 bieden we een aantal gerestylede zomerhuisjes aan op Beloofde Land. Deze zomerhuisjes zijn voorzien van kachel, eettafel met stoelen, badkamer met apart toilet en keuken met magnetron, 4-pits gasstel en koelkast. Het huisje heeft twee slaapkamers met losse bedden en een tweepersoonsbed (140 cm) in een (deels) open ruimte. Je vind een heerlijke bank in de woonkamer.

Foto is een impressie.

B165 t/m B170 Hazenpad | 6-persoons

Deze chalets zijn comfortabel ingericht met alles wat je nodig hebt: een keuken met eettafel, hoekbank, elektrische verwarming en drie slaapkamers (1 x tweepersoons bed, 1 x stapelbed, 1 x twee losse bedden)

Goed om te weten: alle chalets & zomerhuisjes hebben kussens en eenpersoons dekbedden en zijn volledig ingericht met inventaris. Linnengoed kun je bij ons huren maar ook zelf meenemen. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de chalets (huisdieren zijn wel toegestaan in de chalets Vlindertuin). Bekijk hier de volledige inventarislijst.