Vakantiewoning Steenpatrijs

Alles aan deze vakantiewoning ademt rust en ruimte. De grote raampartijen en het verhoogde dak boven de living versterken het gevoel van vrijheid. De Steenpatrijs heeft maar liefst vier slaapkamers en een woonoppervlakte van 85 m2. De woonruimte wordt prachtig verlicht door de grote raampartijen en door het verhoogde dak boven de living. De goed geïsoleerde wanden en daken houden het koel in de zomer en warm in de winter. De riante veranda geeft nog extra leefruimte. Winter of zomer, hier beleef je de vrijheid!

Vakantiewoning Dwergarend

Alles aan deze vakantiewoning ademt rust en ruimte. Het kleinere zusje van de Steenpatrijs maakt optimaal gebruik van haar ruimte, waardoor je makkelijk met zes personen kunt recreëren. Drie slaapkamers, een ruime badkamer, separaat toilet en een keuken met kookeiland. De woning heeft een vloeroppervlakte van 70 m2, waar je ook nog eens de leefruimte van de veranda aan kunt toevoegen. Winter of zomer, hier beleef je de vrijheid!

De woningen zijn ingericht in drie interieur stylen; Light Living, Green Nature & Hotel Chique.

Wil je met je viervoeter komen? Dat kan op aanvraag en is op moment mogelijk in woning met huisnummer 7 en 22. In de andere woningen worden huisdieren helaas niet toegelaten.

De woningen zijn één jaar vooruit te reserveren.