Nieuwbouwplannen

De toekomst van de camping

Al bijna 50 jaar komen er gasten uit het hele land naar Voorthuizen om de vrijheid te beleven. Ze vieren vakantie en delen hun geloof. Hele generaties groeiden hier op en vele vriendschappen, huwelijken en bijzondere ontmoetingen kwamen hier tot stand. Om dit ook voor komende generaties veilig te stellen, hebben we plannen gemaakt voor een volgende stap.

We blazen het oudste gedeelte van het park nieuw leven in, herontwikkelen en realiseren 36 recreatiewoningen. Daarmee kunnen we straks voor iedereen een verblijf aanbieden dat past bij ieders wensen van comfort en ieders portemonnee. Zo kan je straks bij ons kamperen, verblijven in een glamping accommodatie, maar ook de luxe ervaren van een volwaardige recreatievilla.

Jouw nieuwe plekje

De 36 recreatiewoningen zullen samen een afzonderlijk parkje vormen dat onlosmakelijk verbonden is met het Beloofde Land. De woningen zijn degelijke stenen huizen, duurzaam gebouwd en energieneutraal. Ze hebben een strak, eigentijds ontwerp en gaan door het gebruik van natuurlijke materialen op in het karakter van de Veluwe. De situering van de woningen geeft je een gevoel van vrijheid

Onze plannen

We realiseren niet alleen nieuwe woningen, we blazen ook nieuw leven in het oudste gedeelte van het park. Zo komt er een gloednieuw zwembad, een nieuw centrumgebouw met onder andere horeca en een indoorspeeltuin. Voor de (ver-)huurders van de recreatiewoningen komt er een nieuw wellnesscenter: luxe en vrijheid waar je thuis maar niet aan toekomt! Benieuwd hoe het eruit komt te zien? Bekijk dan de onderstaande visualisatie of de nieuwe plattegrond!