Meer keuze in kampeerplaatsen

Geen kampeerder is hetzelfde en dus biedt het Beloofde Land keuze uit drie verschillende kampeerplaatsen. Er is er altijd een die past bij jouw vakantiewensen, kijk maar:

Comfort kampeerplaats (Terrein A)

Heb je een (middel)grote caravan, tent of vouwwagen tot 9 meter inclusief dissel? Kies dan voor deze ruime plek! Deze plek is minimaal 10 meter breed of 10 meter diep of is altijd minimaal 100 m2. Je mag een voortent, luifel en twee bijzettentjes plaatsen als er ruimte is. Standaard voorzien van tien ampère stroom (2300 watt), elektraaansluiting naast de plaats, watertappunt (gedeeld met de buren) en afvoer. Kamperen met een vouwwagen of een tent mag natuurlijk ook.

Kampeerplaats (Terrein B)

Heb je een kleine of middelgrote caravan tot 6,5 meter inclusief dissel? Kies dan voor deze mooie plek! Je mag een voortent, luifel en één bijzettentje plaatsen als er ruimte is. Standaard voorzien van tien ampère stroom (2300 watt), elektra-aansluiting naast de plaats, watertappunt (gedeeld met de buren) en afvoer. Kamperen met een vouwwagen of een tent mag natuurlijk ook. Douchen en naar het toilet doe je in het privé sanitair naast je kampeerplaats. Sommige plaatsen zijn groter dan 6,5 meter. Bekijk voor het reserveren de afmetingen van de plaats.

Campers zijn niet toegestaan op het B-terrein. Voor campers adviseren we een comfort kampeerplaats op het A terrein (bijvoorbeeld de nummers A75 t/m A77).

Standaard kampeerplaats

Ideaal voor je tent of vouwwagen. Minimaal 8 meter breed en 6 meter diep. Je mag er een luifel opzetten en één bijzettentje plaatsen mits het past. Standaard voorzien van zes ampère stroom (1400 watt).

Goed om te weten: de afmetingen van alle plaatsen kunnen afwijken van de maten hierboven vermeld. Huisdieren zijn op alle plaatsen welkom, mits aangelijnd. Maximaal 8 personen per kampeerplaats.