Safaritent (6 persoons)

Hoor ik de lokroep van de olifant in de verte..? In een safaritent op het Beloofde Land waan jij je een ontdekkingsreiziger op een Afrikaanse savanne. Zo’n stoere canvas tent heeft een binnentent en een buitenluifel en biedt ruimte voor zes personen. Binnen vind je een keuken (4-pits gasstel, koelkast, stromend water), eettafel, hoekbank en een tweepersoonsbed. Douche en toilet zijn ook beschikbaar! Er zijn twee slaapruimtes (2 x twee stapelbedden). Ruimte in totaal voor 6 personen. Onze safaritenten zijn in outdoor style met teakhouten meubels. Onder de luifel staat een picknicktafel om te eten of ’s avonds te genieten van de natuur om je heen! Nummers: S1 t/m S3 en B100 – B-102. Kijk hier voor de inventarislijst.

Safaritent basic (5 persoons)

Op de Veluwe in Voorthuizen staan twee basic Safaritenten. Zo’n stoere tent biedt ruimte voor vijf personen. Binnen vind je een eenvoudige keuken (4-pits gasstel, koelkast en elektriciteit), eettafel en een kacheltje. Een waterkraantje vind je achter je safaritent. Op enkele meters afstand van de tenten ligt het sanitair gebouw. Hier kun je douchen en naar het toilet. In de tent zelf is geen sanitair aanwezig. Er zijn twee slaapruimtes. Een ruimte met een kruisstapelbed en een ruimte met een tweepersoonsbed. De tenten zijn in outdoor style ingericht met teakhouten meubels. Nummers A78 en A79. Kijk hier voor de inventarislijst.

Goed om te weten: De Safaritenten zijn voorzien van een hoofdkussen en dekbed op ieder bed. De safaritent basic is alleen voorzien van hoofdkussens. Linnengoed en dekbed neem je zelf mee of huur je bij de receptie. Huisdieren zijn en roken is niet toegestaan.