Wat te doen?

Op onze camping en in voorthuizen en omgeving…

Zowel op de camping als in Voorthuizen zelf, er is altijd wat te beleven. Tijdens de schoolvakanties bieden we een vol programma voor jong en oud aan. Ontdek wat het Beloofde Land jou te bieden heeft!

Wat dacht je van: Kidsclub, voetbaltoernooi, kindertheater, kampvuur, Bijbelstudie, Sing In, campingdiensten o.l.v. inspirerende sprekers, volleybaltoernooi, nachtspellen, waterspektakel, schuimparty’s, lasergamen, Camping Bingo, Summerfestival, enz. Wil je meer informatie over het programma voor 2024? Klik hier!

En voor wie nog meer wil? In Voorthuizen en omgeving is genoeg te doen. Braderieën, gezellige winkels en restaurantjes, het Klimbos in Garderen, Schateiland bij Zeumeren, de Beeldentuin, de Apenheul en de Koningin Julianatoren in Apeldoorn, het Dolfinarium in Harderwijk, Amersfoort of een voorstelling in het Schaffelaartheater in Barneveld.

En… ben je op zoek naar de natuur? Dan loop je tegenover de camping het Wilbrinkbos in en begeef je je op één van de vele spraakmakende Klompenpaden waarop je uren kunt wandelen. Vanaf fietsknooppunt 21 in het centrum van Voorthuizen (ter hoogte van bakkerij Soete Suikerbol) brengt de Fietsknooppunten Routeplanner van de ANWB je op de mooiste Veluwse plekjes!


Wil je het programma van onze camping bekijken en niks missen?

Download de app: Campingcomfort (android, Apple) en scan de QR code of klik op deze link.