Boek direct

Vakantie op de camping

Bij vakantiepark het beloofde land

Op zoek naar een camping op de Veluwe? Vier jouw vakantie op Vakantiepark het Beloofde Land: een Christelijke camping in Gelderland (Nederland)!

Kindercamping

Onze camping met zwembad is zeer geschikt als kindercamping in Nederland. Sterker nog: wij zijn de leukste kindercamping op de Veluwe! Spelen, zwemmen, zingen, theater, volleyballen, voetballen, nachtspel en levend stratego: er valt genoeg te beleven! Tijdens de schoolvakanties bieden we een vol programma voor jong en oud en in het tussenseizoen organiseren we regelmatig wat in de weekenden.

Natuurcamping

Onze natuurcamping op de Veluwe biedt volop mogelijkheden tot fietsen en wandelen. Tegenover de camping loop je het Wilbrinkbos in op één van de vele Klompenpaden. Ideaal als je houdt van vakantievieren in een natuurrijke omgeving.

Omgeving

In Voorthuizen en omgeving is genoeg te doen. Braderieën, winkels en restaurantjes, het Klimbos in Garderen, Schateiland bij Zeumeren, de Beeldentuin, de Apenheul en de Koninging Julianatoren in Apeldoorn, het Dolfinarium in Harderwijk, of een voorstelling in het Schaffelaartheater in Barneveld.

Kampeerplaatsen

Vakantiepark het Beloofde Land biedt verschillende soorten kampeerplaatsen, waaronder een campingplaats met privé sanitair. Of je nu komt kamperen met de caravan of tent, onze kleine camping bij de Veluwe, biedt voor elk wat wils. Kom dus zeker kamperen op de Veluwe!

Kamperen op Beloofde Land in Voorthuizen

Onze mooie camping in Nederland met zwembad zelf beleven?