€200,- korting*

* Per week, periode 5-20 juli en 17-31 aug

als je voor 7 januari boekt

Vakantie in een huis

op vakantiepark het beloofde land

Op zoek naar vakantiewoningen in Nederland? Vier jouw vakantie op Vakantiepark het Beloofde Land in een vakantiehuis in Gelderland!

Natuurrijk

Een huisje huren op de Veluwe is zeker een aanrader! De vakantiehuisjes staan in een bosrijke omgeving. De natuurrijke omgeving, in combinatie met de luxe van de recreatiewoningen, zorgt ervoor dat de woningen rust en ruimte ademen.

Vakantiewoningen

Vakantiepark het Beloofde Land biedt twee soorten vakantiewoningen. Het vakantiehuis in Voorthuizen, genaamd Steenpatrijs geeft een gevoel van vrijheid door de grote raampartijen en het verhoogde dak boven de living. De Steenpatrijs heeft maar liefst vier slaapkamers en een woonoppervlakte van 85 m2. Hier beleef je vrijheid! De woningen Dwergarend zijn het kleinere zusje van de Steenpatrijs. Het zijn bijzondere vakantiehuisjes. Hier kun je makkelijk met zes personen verblijven. Drie slaapkamers, een ruime badkamer, separaat toilet en een keuken met kookeiland. De woning heeft een vloeroppervlakte van 70 m2, waar je ook nog eens de leefruimte van de veranda aan kunt toevoegen

Kindercamping

Vakantiepark het Beloofde Land biedt zowel campingplaatsen, als glamping als vakantiebungalows aan. Dit maakt dat er gebruik kan worden gemaakt van een zwembad en dat het bungalowpark in Gelderland zeer geschikt is voor kinderen. Sterker nog: wij zijn de leukste kindercamping op de Veluwe! Spelen, zwemmen, zingen, theater, volleyballen, voetballen, nachtspel en levend stratego: er valt genoeg te beleven!

Ook een huisje huren op de Veluwe?