Boek direct

In luxe kamperen

Bij vakantiepark het beloofde land

Op zoek naar luxe op de camping? Vier jouw vakantie op Vakantiepark het Beloofde Land in de glamping tenten en huisjes!

Glamping

Ben jij niet zo van het kamperen met eigen kampeermiddel, maar word je wel enthousiast van vakantie vieren op de camping? Dan is onze luxe glamping écht iets voor jou! Geen gedoe, want jouw camping safaritent of verhuur chalet staat al helemaal voor je klaar bij aankomst.

Boomhut of strandhuisje?

Vakantiepark het Beloofde Land biedt verschillende opties voor glamping. Houd je van een bosrijke omgeving? Boek dan onze boomhut of boshuisjes. Meer fan van het strand? Dan passen onze strandhuisjes perfect bij jou! Bij het Beloofde Land kan je ook ervaren hoe het voelt om te slapen in een echte indianentent, de Jippi Tippi. Of voor de échte durfhallen: net alsof je tussen de olifanten slaapt, kan je ook een echte glamping safaritent huren. Een chalet huren is ook zeker mogelijk, en kijk ook eens naar onze andere thematenten en de Zweedse tenthuisjes!

Kindercamping

Onze glamping met zwembad is zeer geschikt voor kinderen. Sterker nog: wij zijn de leukste kindercamping op de Veluwe! Spelen, zwemmen, zingen, theater, volleyballen, voetballen, nachtspel en levend stratego: er valt genoeg te beleven!

Onze glamping zelf ervaren?