Ontspannen kamperen op een fijne camping, maar wel met het gemak van een retro stacaravan!

Puur genieten in een Retro stacaravan

Je wilt kamperen op een topcamping, maar zonder gedoe? Huur zo’n vrolijke, compleet ingerichte en gepimpte Retro stacaravan op het Beloofde Land.

Retro stacaravan Basic | 4-5 personen zonder douche

Gezellig ingericht en uitgerust met alle comfort voor een topvakantie: onze Retro stacaravan. Deze is 23 m2 en telt twee slaapkamers (1 x tweepersoonsbed, 1 x stapelbed). Een vijfde gast? Die slaapt op de relaxte zit-slaapbank. In de caravan is een toilet, keuken (4-pits gasstel) met koelkast, stromend water en verwarming, buiten staat een picknicktafel voor je klaar. Voor douchen maak je gebruik van onze sanitaire ruimten… puur kamperen dus!

Retro stacaravan Plus | 4-5 personen met douche

Met 27 m2 is de Plus net even groter dan de Retro stacaravan Basic. Ook deze heeft twee slaapkamers (1 x tweepersoonsbed, 1 x stapelbed). Door het tafelblad te laten zakken creëer je nog een slaapplek en in de woonkamer is een zit-slaapbank. In de caravan is een toilet, keuken (4-pits gasstel) met koelkast, stromend water en verwarming, buiten vind je een ruime picknicktafel.

Goed om te weten: alle Retro stacaravans hebben kussens en dekbedden en zijn volledig ingericht met inventaris. Linnengoed kun je bij ons huren maar ook zelf meenemen. Tip: neem een bijzettentje mee voor nog meer kampeerplezier. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de Retro stacaravans.