Neem contact op

Als kerk of familie op vakantie

Bij vakantiepark het beloofde land

Gezellig samen als groep op vakantie met jouw familie of kerk? Bij Vakantiepark het Beloofde Land ben je aan het juiste adres voor een groepsaccommodatie in Gelderland!

Groepsovernachting

Op Vakantiepark het Beloofde Land bieden wij een groepsovernachting aan, ideaal voor een familieweekend in Nederland of met de kerk. Kies zelf of jij graag op de camping verblijft of in de huisjes.

Natuurrijk

Je bevindt je op Vakantiepark het Beloofde Land midden tussen de natuur. Gemakkelijk kun je een rondje fietsen of wandelen tegenover de camping, in het Wilbrinkbos. Hier is één van de vele Klompenpaden op de Veluwe te vinden.

Kindercamping

Onze camping met zwembad en accommodatiehuur is zeer geschikt voor kinderen. Sterker nog: wij zijn de leukste kindercamping op de Veluwe! Spelen, zwemmen, zingen, theater, volleyballen, voetballen, nachtspel en levend stratego: er valt genoeg te beleven!

Stretchtent

Vanaf april 2024 zal op het Beloofde Land een sfeervolle stretchtent zijn! Dit biedt ruimte voor 100 personen en er zijn picknicktafels en een keuken te vinden. Ideaal om samen te eten, spelletjes te spelen of workshops te geven. Ideaal voor tijdens jouw familieweekend in de huisjes of op de camping!

Activiteiten

Tijdens de vakantie hoeven jullie je niet te vervelen. Er zijn talloze groepsactiviteiten mogelijk op ons park en omgeving. Denk aan het klimbos in Garderen, pijl-en-boog schieten, lasergamen of een Green Egg workshop. Alles om het een fantastische vakantie te maken.

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend of uitje met de kerk? Boek nu onze groepsaccommodatie in Voorthuizen.