Neem contact op

Met de zaak op vakantie

Bij vakantiepark het beloofde land

Op bedrijfsvakantie? Op zoek naar een conferentie locatie? Bij Vakantiepark het Beloofde Land ben je aan het goede adres voor een groepsaccommodatie in Gelderland!

Op Vakantiepark het Beloofde Land bieden wij groepsovernachtingen aan. Kies zelf of je als groep graag op de camping verblijft of in huisjes.

Zaalverhuur

Maak gebruik van onze grote zaal (tot 350 personen), onze strechtent of de bovenkamer. Eigen catering is toegestaan, maar denk er ook zeker over om catering af te nemen. Dit kan vanaf de opening van ons nieuwe restaurant in 2024.

Grote zaal

Wil je een zaal huren in Gelderland voor een conferentie, bijeenkomst, presentatie of samenkomst? Wij bieden een zeer ruime zaal van 23 x 12,5 meter die is voorzien van alle faciliteiten zoals een podium, beamer, geluidsinstallatie en mengpaneel.

Bovenkamer

Voor een vergadering, training of workshop is de Bovenkamer ideaal! Het is een ruime zaal van 20 x 4 meter, dat ruimte biedt voor 20 personen.

Stretchtent

Naast de mogelijkheden tot vergaderingen en bijeenkomsten tijdens de bedrijfsvakantie, zal er vanaf april 2024 op het Beloofde Land een sfeervolle stretchtent zijn! Dit biedt ruimte voor 100 personen en er zijn picknicktafels en een keuken te vinden. Ideaal om samen te eten, spelletjes te spelen of workshops te geven.

Natuurrijk

Voor wat verdere ontspanning naast het werk, kun je een rondje fietsen of wandelen tegenover de camping, in het Wilbrinkbos. Hier is één van de vele Klompenpaden op de Veluwe te vinden.

Op zoek naar accommodatiehuur voor een zakelijk uitje? Boek nu onze groepsaccommodatie in Voorthuizen.