Kamperen, maar wel met lekker veel comfort. Dat kan in onze luxe chalets!

Je eigen chalet… dát is vakantie!

Verspreid over het Beloofde Land vind je een aantal luxe ingerichte vakantiechalets. Heerlijke plekken voor iedereen die van comfort én het vrije campingleven houdt.

Chalets 162 t/m 164 | 6-persoons

Voorzien van centrale verwarming, koelkast, keuken met magnetron, badkamer met toilet, hoekbank en televisie. Buiten is een vlonderterras met tuintafel en zes stoelen. Slaapkamers: 1 x tweepersoons bed, 1 x stapelbed, 1 x twee losse bedden.

Foto’s: grijze voorzijde, blauwe luiken, bruine vlonder.

Chalet 160F | Geschikt voor mindervalide gast

Idem als chalet 162 t/m 164, maar in dit chalet is een aantal kleine aanpassingen gedaan voor een gast die slecht ter been is. Zoals een douche met zitje en een beugel naast het toilet. Let op: niet rolstoelgeschikt! 

Chalets Vlindertuin 106 t/m 109 | 6 persoons

Deze ruime chalets zijn voorzien van gaskachel, eettafel met stoelen, badkamer met apart toilet en keuken met magnetron, 4-pits gasstel en koelkast. Slaapkamers: 1 x tweepersoonsbed, 1 x twee losse bedden en 1 x kruisstapelbed. Je mag in deze chalets verblijven met je trouwe viervoeter.

Foto’s: witte chalets, groene luiken naast de ramen met terras.

F- chalets 165 t/m 169 Hazenveld en 92 Vlindertuin | 6-persoons

Chalets zijn in 2022 geplaatst. Deze zijn comfortabel ingericht met alles wat je nodig hebt: een keuken met eettafel, hoekbank, elektrische verwarming en drie slaapkamers (1 x tweepersoons bed, 1 x stapelbed, 1 x twee losse bedden)

Goed om te weten: alle chalets hebben kussens en dekbedden en zijn volledig ingericht met inventaris. Linnengoed kun je bij ons huren maar ook zelf meenemen. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de chalets (huisdieren zijn wel toegestaan in de chalets op het veld de Vlindertuin nummer: 106 t/m 109).