Kamperen, maar wel met lekker veel comfort. Dat kan in onze luxe chalets!

Je eigen chalet… dát is vakantie!

Verspreid over het Beloofde Land vind je een aantal luxe ingerichte vakantiechalets. Heerlijke plekken voor iedereen die van comfort én het vrije campingleven houdt.

Chalets 97-102F | 6-persoons

Voorzien van centrale verwarming, koelkast, keuken met magnetron, badkamer met toilet, hoekbank en televisie. Buiten is een vlonderterras met tuintafel en zes stoelen. Slaapkamers: 1 x tweepersoons bed, 1 x stapelbed, 1 x twee losse bedden.

Foto’s: grijze voorzijde, blauwe luiken, bruine vlonder.

Chalet 97F | Geschikt voor mindervalide gast

Idem als chalet 97 maar in dit chalet is een aantal kleine aanpassingen gedaan voor een gast die slecht ter been is. Zoals een vaste oprijplank, een douche met zitje en een beugel naast het toilet. Let op: niet rolstoelgeschikt! 

Chalets 106 t/m 109 | 6-7 persoons

Deze ruime chalets zijn voorzien van gaskachel, eettafel met stoelen, badkamer met apart toilet en keuken met magnetron, 4-pits gasstel en koelkast. Slaapkamers: 1 x tweepersoonsbed, 1 x twee losse bedden en 1 x kruisstapelbed. In de woonkamer is een zit-slaapbank voor een zevende gast.

Foto’s: witte chalets, groene luiken naast de ramen met terras.

F-chalets 90 en 91 | 6-persoons

Deze chalets zijn compleet ingericht met een keuken, koelkast, badkamer, apart toilet, hoekbank, televisie, eethoek met stoelen (91) of barkrukken (90F) en elektrische verwarming. Buiten vind je een fijn terras met tuintafel en zes stoelen. Slaapkamers: 1 x tweepersoons bed, 2 x twee losse bedden.

Foto’s: grijze chalets met aan de voorzijde een rond raampje.

F- chalets 172-176 Hazenveld en 92 Vliendertuin | 6-persoons

Nieuwe chalets die in 2022 worden geplaatst (zie impressie). Deze zijn comfortabel ingericht met alles wat je nodig hebt: een keuken met eettafel, hoekbank, elektrische verwarming en drie slaapkamers (1 x tweepersoons bed, 1 x stapelbed, 1 x twee losse bedden)

Goed om te weten: alle chalets hebben kussens en dekbedden en zijn volledig ingericht met inventaris. Linnengoed en dekbed kun je bij ons huren maar ook zelf meenemen. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de chalets.