Skip to main content

Camping informatie

Kom je binnenkort bij ons verblijven? Hier vind je alle informatie.


 

CELEBRATE FESTIVAL

Van 26 april t/m 3 mei wordt er door de Katholieke charismatische vernieuwing  een Celebrate Festival georganiseerd. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds zijn er activiteiten voor jong en oud. Thema voor 2019 is ‘In His Presence’. Vanwege het grote aantal bezoekers is de hele camping gereserveerd voor dit festival. Wil je meedoen met het Celebrate festival dan kun je reserveren via https://celebratefestival.nl/programma


 

Huwelijks weekend Beloofde Land vanaf 24 mei t/m 27 mei 2019

 

 Van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei 2019 (uitchecken is mogelijk tot maandagmorgen 10:00 uur) organiseert Camping Beloofde Land samen met Harm en Riemke Renkema een huwelijksweekend.

Het huwelijk is een avontuurlijke reis die je samen maakt. Dit geldt voor echtparen die net op pad zijn maar ook als je al jaren met elkaar onderweg bent. Een avontuur is iets waarvan je bij voorbaat niet weet hoe het afloopt. Dit maakt het avontuur van jullie huwelijk ook zo uitdagend en verrassend. Een ding is zeker: dit avontuur beleef je samen

Bekijk hier meer informatie over het huwelijksweekend of reserveer een kampeerplaats of chalet.  


 

Vriendendag 2019 = SCHILDERSDAG!

Hou jij er van om de handen uit de mouwen te steken en draag jij camping Beloofde Land een warm hart toe? Geweldig, dat zijn precies de ingrediënten die we zoeken voor onze vriendendag op zaterdag 9 maart. We willen de camping meer kleur geven en zoeken daarom mensen die handig zijn met schuurpapier, kwast en verfroller.

Naast dat er hard gewerkt mag worden, gaan we er ook een heel leuke dag van maken. 's Morgens om 8.45 uur beginnen we met koffie of warme choco en ook de rest van de dag wordt er goed voor je gezorgd; een Veluwse timmermanslunch en af en toe een tussendoortje. Om 16.00 uur sluiten we de dag af.

Geef je snel op via kantoor@beloofdeland.nl o.v.v. je leeftijd.


 

YOUTHWEKEN  27 juli t/m 17 augustus  

Drie weken lang is er van ma-vr een spectaculair programma van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, voor jongeren van 12 t/m 18 jaar.

Vol actie, sport en spel, diepgang en gewoon relaxt samenzijn. En iedere dag een lekkere lunch!

Sta je met je ouders op de camping dan is het voor jou helemaal GRATIS.

Het jeugdteam leidt je naar de mooiste plekjes in en rond Voorthuizen waar je samen met de andere badgasten van jouw leeftijd lekker vakantie kunt vieren.

Geef je nu al op via kantoor@beloofdeland.nl

Maak van jouw vakantie een tijd om nooit te vergeten!


 

Familiedag 40 jaar

Op zaterdag 20 april 2019 wordt er een familiedag georganiseerd ter ere van het 40 jarig bestaan van camping Beloofde Land. We publiceren binnenkort meer informatie.

 


 

Nog een vraag?

Wij helpen je graag verder op het nummer 0342-472942. Bekijk ook eens onze meest gestelde vragen.