Skip to main content

Jeugdkelder

Huur een zaal op camping Beloofde Land in Voorthuizen

Wij verhuren diverse zalen op camping Beloofde Land in Voorthuizen. In ons multifunctioneel gebouw vind je verschillende zalen waaronder de jeugdkelder. De kelder is goed te gebruiken tijdens een jeugdweekend, verjaardag of feestje. De zaal heeft een afmeting van 12,5 x 12,5 meter en wordt verhuurd inclusief pooltafel, voetbalspel, dartborden, aantal tafels en banken en eenvoudige bar met koelkast. Je kunt daarnaast gebruik maken van het eenvoudige keukentje in het gebouw. 

Het multifunctioneel gebouw vind je vlakbij onze hoofdingang aan de bosweg 17 in Voorthuizen. Gasten kunnen gebruik maken van onze centrale parkeerplaats. Kinderen kunnen zich vermaken in de centrale speelplaats naast het mulifunctioneel gebouw.

Het hele jaar door is camping Beloofde Land een geschikte locatie voor het vieren van je bruiloft, verjaardag, jubileum of voor het houden van een gemeente, familieweekend, vergadering of conferentie. Tijdens de schoolvakanties (tussen 1 april en 1 november) gebruiken wij onze zalen voor ons eigen programma.