Skip to main content

Huiskamer

Een zaal huren op camping Beloofde Land in Voorthuizen

De huiskamer is erg geschikt voor een verjaardag, jubileum of een familiedag. We verhuren deze zaal inclusief tafels en 65 stoelen (er is ruimte voor 100 stoelen), keuken, inventaris (zoals glazen, kopjes, pannen, borden en bestek), koelkast(en), diepvries, twee koffiezetapparaten, kookplaat, beamer, geluidsinstallatie, televisie en een open haard.

De zaal met een afmeting van 12,5 x 12,5 meter is goed te gebruiken door kleine en grote gezelschappen (tot ongeveer 125 personen). Jullie mogen zelf eten en drinken meenemen en de catering verzorgen. Naast de zaal ligt een mooie buitenspeeltuin (met luchtkussen) waar de kinderen gebruik van mogen maken. Deze zaal wordt regelmatig gebruikt in combinatie met onze kleine zaal met indoorspeeltuin. 

De huiskamer ligt aan de hoofdingang van de camping aan de bosweg 17 in Voorthuizen. Gasten kunnen gebruik maken van onze centrale parkeerplaats (tegenover de weg). Kinderen kunnen zich vermaken in de centrale buiten speelplaats tegenover de huiskamer. 

Het hele jaar door is camping Beloofde Land een geschikte locatie voor het vieren van je bruiloft, verjaardag, jubileum of voor het houden van een gemeente, familieweekend, vergadering of conferentie. Tijdens de schoolvakanties (tussen 1 april en 1 november) gebruiken wij onze zalen voor ons eigen programma.