Skip to main content

Grote zaal

Een zaal huren op camping Beloofde Land in Voorthuizen

Wij verhuren diverse zalen op camping Beloofde Land in Voorthuizen. In ons multifunctioneel gebouw vind je verschillende zalen waaronder de grote zaal. Deze is in te zetten voor een samenkomst, conferentie of andere grote bijeenkomst. Huur een zaal in de inspirerende omgeving van de Veluwe. Er kunnen maximaal 350 gasten zitten. De zaal met een afmeting van 23 x 12,5 meter wordt verhuurd inclusief podium, buffettafels, stoelen, geluidsinstallatie, beamer en mengpaneel. 

Het multifunctioneel gebouw vind je vlakbij onze hoofdingang aan de bosweg 17 in Voorthuizen. Gasten kunnen gebruik maken van onze centrale parkeerplaats. Kinderen kunnen zich vermaken in de centrale speelplaats naast het mulifunctioneel gebouw. 

Het hele jaar door is camping Beloofde Land een geschikte locatie voor het vieren van je bruiloft, verjaardag, jubileum of voor het houden van een gemeente, familieweekend, vergadering of conferentie. Tijdens de schoolvakanties (tussen 1 april en 1 november) gebruiken wij onze zalen voor ons eigen programma.