Skip to main content
Vakantie vieren

in een chalet

Op het veld de Vlindertuin staan diverse chalets. De chalets met nummer 97-102F (foto`s grijze voorzijde, blauwe luiken en bruine vlonder). Het chalet is voorzien van centrale verwarming, koelkast, keuken met een magnetron, badkamer met toilet, hoekbank en een televisie. Buiten vind je een vlonder met een tuintafel en zes stoelen. In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Er is een slaapkamer met een stapelbed en een kamer met twee losse bedden. 

In nummer 97F zijn een aantal kleine aanpassingen gedaan voor mindervalide (iemand die slecht ter been is). Je kunt dan denken aan een vaste oprijplank, de douche beschikt over een zitje en er is een beugel geplaatst naast het toilet. Dit chalet is niet geschikt voor een invalide met bijvoorbeeld een rolstoel.  

Chalets met nummer 106 t/m 109 (foto`s van witte chalets, groen luiken naast de ramen met terras) zijn voorzien van gaskachel, eettafel met stoelen, badkamer en aparte toilet, een keuken met magnetron, 4-pits gasstel en een koelkast. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee losse bedden en een slaapkamer met een kruisstapelbed (2 personen). Er is een (slaap)bank in de woonkamer aanwezig

F-chalets met de nummers 90 en 91 (foto`s van grijze chalets met aan de voorzijde een rond raampje). Het chalet is voorzien van elektrische verwarming, koelkast, keuken, badkamer, apart toilet, hoekbank, tv, tafel met stoelen (91) of barkrukken (90F) en het chalet heeft een terras met tuintafel en zes stoelen. Het chalet heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met twee losse bedden. 

F- chalets op het "het Hazenveld" met nummer  172-176 en Vlindertuin nummer 92 (impressie foto met plak dak). Zijn voorzien van een keuken met eettafel, hoekbank, elektrische verwarming, en drie slaapkamers. Een slaapkamer met een stapelbed, een slaapkamer met twee losse bedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Deze chalets worden in 2022 geplaatst. 

Huisdieren zijn en roken is niet toegestaan. Alle chalets zijn voorzien van kussens en dekbedden en ingericht met inventaris. Het enige wat je nodig hebt is je eigen linnengoed. Dit kun je natuurlijk ook bij ons huren.

Dit zit er in een chalet
 • personen
  4-8 personen
 • Wifi
  Wifi
 • Wc
  Wc
 • Douche
  Douche
 • Keuken
  Keuken
 • Slaapkamers
  Slaapkamers
 • TV
  TV
 • Zithoek
  Zithoek
 • Waterkraan
  Waterkraan
 • 10 ampère stroom
  10 ampère stroom
footer after footer after footer after
Chalet reserveren
img